De locatie van de snackbar in de jaren 1958, 1959, 1960, 1961. 
Er volgt een verhuizing naar het verlengde Oosterdiep (voormalige politiepost) in ieder geval vóór 19 juni 1962 want dan wordt de nieuwe Rabobank op deze plek in gebruik genomen.
1958

Piet en Willy
Piet Brijan steekt in zijn volkswagenbus de Dam over en niet richting snackbar! De foto is gemaakt in het voorjaar van 1965. Op dat moment staat de snackbar aan het verlengde Oosterdiep.
Eind 1965 of begin 1966 wordt op de hoek Postweg met de Jan Berendstraat een nieuwe houten snackbar gebouwd.
Tot en met juni 1983 doet de houten kiosk dienst als snackbar.

In de beginjaren is het assortiment héél klein. Er worden een kroket, frikadel, braadworst, frites en frisdrank verkocht. De aardappels worden de eerste jaren thuis met de hand geschild en tot frites gesneden, waarna ze in een oven worden voorgebakken.

Maar het assortiment breidt zich verder uit; rookworst, halve kip en ijs. Wie kent nog de merken: Ligh-ijs, Okay-ijs en Caraco-ijs? Op een gegeven moment is het zelf voorbakken niet meer nodig en wordt de frites voorgebakken ingekocht. 

Maar alles veranderd wanneer Piet op maandag 29 december 1975 onverwacht komt te overlijden, 42 jaar oud. Vrijdag 2 januari 1976 wordt hij begraven op de R.K. begraafplaats aan de Stikker te Barger-Compascuum.

Willy, op dat moment net 19 jaar, helpt dan al een aantal jaren mee in de snackbar. Na het overlijden van Piet maakt hij de middelbare school af, vindt administratief werk en zet in de weekenden de snackbar voort.